Första boken, Mat under bar himmel

Efter ett år med fotograferingar och sökande efter perfekta platser, rätt årstid och matlagning var det äntligen dags att försöka få ihop materialet till en bok. Håkan Aspnäs hade gjort ett toppenarbete med fotograferingarna, det var dags för Peter Vikström att arbeta med formgivningen.

Dummyn och utskrifterna avlöste varandra, recepten granskades och texter kontrollerades och finjusterades.

Eftersom det var viktigt att få ut boken relativt snabbt och förlagserbjudandena gällde utgivning ett eller två år framåt i tiden, bestämde oss till slut att ge ut boken själva. Tryckeri kontaktades och materialet lämnades, nu var det bara att vänta ett par veckor.

Boken blev klar och en succé.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.