Vad har du för (favorit-) mål?

Jag har egentligen två favoritmål, förrätter och att bli färdig med en uppgift. Vi har precis gjort klart Anthon Berg-bilderna och jag måste säga att den där tjejen som rör i byttorna är väldigt enkel att arbeta med.

Så här brukar det gå till… jag plockar fram lite choklad och några idéer sen låter jag henne röra runt och så tar vi lite bilder. Den här gången så gjorde vi listan med idéer tillsammans men sen tog hon fram recepten, jag fick vara med och röra och så tog vi bilderna tillsammans. Jobbrotation så att säga.

Eftersom choklad står i fokus så har det blivit en hel del söta kakor, desserter men även någon chiligryta.

Cupcakes med Anthon Berg | Foto: Michael Krantz

Cupcakes med Anthon Berg | Foto: Michael Krantz

Cupcakes med Anthon Berg | Foto: Michael Krantz

 

/Michael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.