Dags att fira – #licens #pensionsålder

Du vet… för knappt ett år sedan skickades jag på fatcamp till Kroatien. Det var där jag bestämde mig för att ta tag i träningen igen. Dessutom är det ju väldigt på tapeten med höjd pensionsålder så att pensionera sig nu känns ju väldigt fel.

Under hösten har jag varit på flera utbildningar för att fräscha upp och stöpas i Friskis & Svettis-formen. Måste ge beröm för hur väl verksamheten fungerar. Först får man gå på en audition/uttagning, där blev det tumme upp. Sen får man gå på intervju och först därefter får man påbörja sin utbildning.

I torsdags hade jag min licensiering – ”uppkörning”.

Licensierad – yeay!

Nytt år, ny livsstil? Då firar vi med juice!

Här är metrosidan från i torsdags:20150108_metro

 

4 Comments

 • Kristiina
  10 januari, 2015 19:29

  Grattis till licence to k.. bra jobbat !!!
  Håller själv med styrketräning och med min PT…
  marklyft 72,5 kg…bra va för en tant 60 +…! (väger 55 kg ..bara muskler..).. ;)

  • Michael Krantz
   11 januari, 2015 10:23

   Du är cool och jag tror många inspireras av ditt liv! God mat, njutning och ett jävlaranamma både med träning och disciplin.

 • Kinna
  11 januari, 2015 09:46

  Du är grym! Stort grattis. Såhär långt går inte jag men just nu kör jag hälsospår både med fitbit och fokus på mindre portioner, nyttigare mat och inget småätande. Du inspirerar. God fortsättning!

  • Michael Krantz
   11 januari, 2015 10:26

   Mindre portioner har hjälpt massor! Vi skaffade fitbitband i höstas. Skönt att hålla lite koll på aktiviteten.

Leave a Reply