Födelsedag och Micael Bindefeld #birthday

Som du vet så fyller jag år i augusti, har fått massa grattis och presenter. Har inte du hunnit gratulera än så är det ingen brådska det är 27 dagar kvar på månaden.

Av Patrik som fixat födelsedagsfrukost så fick jag välja på tre saker. En språkkurs i Berlin för att lära mig ännu mer, en resa eller kamerautrustning. Notera de små el. mellan valen… förra året fick jag ett liknande kort men med texten buffé. Buffé betyder att man får välja någt eller av allt och hur mycket man vill (man lär sig av misstagen).

Present från Patrik

[headline]Naomba kupiga picha?[/headline]

Resan som jag kan välja på går till Tanzania. Det låter ruskigt långt bort och ligger typ i Afrika. Samtidigt inser jag att det vore sjukt coolt att få komma och se vilda djur i sin hemmamiljö. Tänk vad mycket man kommer lära sig, redan idag har jag lärt mig att det finns kafferbufflar och fläckiga hyenor.

Tänk så mycket fina bilder jag kommer kunna visa efter resan.

[headline]Micael Bindefeld[/headline]

Nästan som om det vore planerat så fick jag ett mejl från Bindefeld och Sagaform med smarta saker för fika utomhus. Får kanske ta och köpa lite sittunderlag, bestick, termos och en rygga med vilda djur.

ZOO Sagaform

Nu gäller det att hitta ett datum för att kunna åka iväg. Ska bli zoo roligt som Sagaform & Bindefeld säger.

/Michael

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.