Där satt den

Där satt den – äntligen. Sista bilden som vi kämpat med och fått göra om. Uppdraget var att skapa en bild med den officiella drinken till Damernas Värld Guldknappengalan. Efter ett antal kontraorder så fick vi äntligen klart bilden.

Uppdraget var att skapa en drink med bas av Amarula Cream, med drag i av Purity vodka. Som ska serveras till 750 personer samtidigt (vilket betyder att den måste kunna förberedas och kunna stå en stund utan att kollapsa).

[headline]Första förlaget[/headline]

Kristins första förslag var den här. Serverad ur en retroflaska dekorerad med guldlock, sugrör och tassel (från amarulaflaskan), kan förberedas och ställas på is. Möjlighet att sätta en liten dekal på locket utan att den blir fuktig av isen.

Innehåll: Amarula Cream, passionsfrukt, Purity vodka, mjölk.

Amarula cream & Anthon Berg choklad | Foto: Michael Krantz

 

[headline]Slutgiltiga resultatet[/headline]

Av olika anledningar blev det inte retroflaskan utan en cocktail med mandelmjölk och riven choklad.

Amarula cream & Anthon Berg choklad | Foto: Michael Krantz

Amarula cream & Anthon Berg choklad | Foto: Michael Krantz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.