Vår scen | Foto: Michael Krantz

Det var inte jag…

Oj vad vi har haft kul på jobbet idag. Kristin har bakat smarriga chocolate chip cookies och jag bakade till lite eclairs. Alltihop ingår i jobbet som vi gör till Amarula Cream.

Det är grymt kul att göra bilder i en helt annan stil än den vi vanligtvis arbetar med. Några av bilderna är mörka med mycket reflekterande material. Till sina kakor skulle hon ha ett glas mjölk, men hur den tjejen serverar mjölk kan jag inte riktigt förstå.

[headline]Kladdigt precis överallt[/headline]

Någon gång har jag nog gnällt över att köket är stökigt när man ska börja arbeta. Men idag har det varit vi som ställt till det och till min hjälp har jag haft en riktig klabbsock, oj vad vi fick städa många gånger. Här är en av bilderna som inte kommer levereras till kunden.

Ett glas mjölk tack | Foto: Michael Krantz

Vi har världens roligaste jobb!

/Michael

5 Comments

 • Kristiina
  25 april, 2014 22:09

  Älskar eclairs…men har aldrig bakat dem själv..måste pröva..kanske får jag en bra recept…. :)

  • Michael Krantz
   26 april, 2014 09:24

   Klart du ska få recept Kristiina, de är ganska enkla att göra och superlätta att variera både i utseende och smak.

 • Kristin
  26 april, 2014 05:50

  Så fint så!

  • Michael Krantz
   26 april, 2014 09:24

   Tack, kunde ju inte bli annat så som du höll på att trixa med mjulken. :)

Leave a Reply