Öppet hus – #hallandskustvandrarhem

Idag är det öppet hus mellan klockan 11 och 15 på Hallands Kustvandrarhem. Så om du har en stund över så hoppa in i bilen och fräs till Hansagårdsvägen 9 i Falkenberg. Där får du träffa Patrik och Katarina som gärna berättar mer om vilka möjligheter som vandrarhemmet ger. Hälsa dessutom från mig så lovar jag att du får en liten present.

Öppet hus på ett vandrarhem tänker du, vad ska det vara bra för? Jo det ska jag berätta. Från maj till och med augusti så är det öppet varje dag, då kan man boka sin semesterövernattning online. Men resten av året då är det öppet för grupper från 10 personer.

[headline]Släktträff[/headline]

Tänk dig själv om du ska ha en släktträff och det kommer folk från olika städer, då vill man kanske erbjuda övernattning.

Födelsedagskalas med många gäster | Foto: Isabel Stridh

Gott om plats att njuta | Foto: Michael Krantz

[headline]Höstfest, födelsedagskalas[/headline]

Varför inte ställa till med en höstfest för alla kompisarna? Antingen så lagar du/ni maten helt själva, för här finns plats för många kockar. Gästköket är stort och det finns dubbla uppsättningar av spisar, ugnar, diskmaskiner och all annan utrustning du kan behöva.

Eller så kommer till exempel jag dit och hjälper dig med maten. Då kan jag hjälpa till med inköp, planering och förberedelser.

Vill du ta det riktigt lugnt så finns det samarbeten för catering. Det enda du behöver göra då är att duka och plocka undan disken.

Elitidrottare eller amatörer, alla är välkomna | Foto: Michael Krantz

Lek och bus i den stora trädgården | Foto: Michael Krantz

[headline]Träningsläger[/headline]

Katarina och Patrik har bra rutiner för att ta hand om träningsläger. Är ni cyklister så finns det gott om plats för att låsa in dyra cyklar. Simläger är perfekt då Klitterbadet bara ligger en några minuter bort. Fotbollsläger och andra läger där det behövs utrymme och ytor för lek och bus är också mycket välkomna.

Konferensredo | Foto: Michael Krantz

[headline]Företag och konferens[/headline]

Att ha möten och konferenser på företaget är bra, men ibland kanske det kan vara skönt att komma iväg. Då är Hallands Kustvandrarhem Falkenberg ett alternativ. Efter en fika så ställer vi i ordning bord och stolar, packar upp whiteboard, blädderblocksställ och projektorduk. När mötet är klart så kanske ni tar en promenad över strandängarna och då förbereds kvällens aktiva matlagning. Tillsammans med mig så lagar vi en läcker tre- eller fyrarättersmiddag, sitter ner och äter och dricker gott.

Vackra vyer över strandängar och havet | Foto: Michael Krantz

Sand mellan tårna är som balsam för själen | Foto: Michael Krantz

Dags för femkamp | Foto: Michael Krantz

[headline]Teambuilding[/headline]

Vill du att gruppen ska lära känna varandra bättre, samarbeta bättre, kämpa mot ett och samma mål? I samband med konferenser och företagsevent så kan ett antal teambuildingaktiviteter erbjudas.

/Michael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.