Utan brallor i Berlin

Om vi känner varandra väl så vet du att jag är hopplös när det gäller att hålla ordning på saker. Inte på min kamera för den är bland det viktigaste jag har. Men gäller det nycklar, nyckelkort, plånbok och mobiltelefoner så är jag hopplös, det kan jag helt klart erkänna.

Första presenten jag fick av Patrik var en dörrmatta med texten, nycklar, mobil, plånbok. Jättegulligt och så träffande, jag blir bättre men långt ifrån perfekt.

Så nu har jag suttit utan mysbrallor här i lägenheten en hel dag, dessa sågs senast igår kväll innan jag gick och lade mig. Jag har letat överallt och kan inte hitta dem, i tvättkorgen, på golven, i tvättmaskinen, på torkställninen, i garderoberna men de verkar ha gått upp i rök. Vilket i och för sig kan vara sant eftersom de är gjorda av syntet och är köpta från Aldis störtkorg.

Tulpanutställning i Britzer Garten i Berlin | Foto: Michael Krantz

 

Bilden är från tulpanutställningen i Britzer Garten här i Berlin.

Glad påsk.

/Michael

2 Comments

    1. Nu är det funna igen (gissa vem som egentligen hittade dem)… men inte av mig. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.