Svenska folkets favoritrecept

IMG_8332

Alla goda ting är tre…

Alla goda ting är minst tre! För det är precis så många böcker jag har varit inblandad i för tillfället. Den senaste är Svenska folkets favoritrecept en bok fylld med 100 utvalda recept från Kokaihop.se

Är grymt nöjd med boken och känslan att se sina egna bilder i bokform är otroligt fascinerande. Tillagningen av recepten har Kristin Johansson ansvarat för och jag har fått koncentrera mig på bilderna. Josefine Oskarsson är redaktör och den med fullständig kontroll på texter och medlemmarna som bidragit med recept. Formgivare är Anders Jacobsson!

Omslag_kokbok

De två första böckerna är Mat under bar himmel och Bara drinkar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.