Rött iste med honung & nektarin

 Ingenting hjälper…. vi har kört regndans, klätt av oss nakna, druckit grönt iste och vi är fortfarande varma och yra i bollen. En ny kanna iste står i kylen för att bli så där iskall. Funkar inte det får vi helt enkelt ta oss ner och bada, å andra sidan är det fullmåne och egentligen behöver vi ha mörkt för att inte skrämma livet ur de andra sommargästerna.

Rött iste med honung & nektarin | Foto: Michael Krantz

Rött iste med honung & nektarin

1,5 liter vatten
2 msk jordgubbste
200 g råsocker
flytande honung
3 nektariner

Så här gör du

Häll vatten, teblad och råsocker i en gryta och låt allt koka upp. Ta av från plattan och låt tebladen ligga och dra i cirka 10 minuter. Sila och tillsätt flytande honung och nektarinklyftor ställ i kylen. När drycken svalnat serverar du med mycket is.

/Michael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.