High five – Kristin är grym!

I veckan har Kristin och jag varit i köksstudion och här är ett utdrag av oredigerade urvalsbilder från vår vecka. Det är så fantastiskt att ha möjligheten att arbeta med Kristin som är effektiv, strukturerad och en vitaminkick för alla på kontoret.

Förutom mängder av receptbilder för kött så har jag hunnit med att ta produktbilder på alla styckningsdetaljer från Styckmästarn som ska användas på Mat.se

One Comment

  1. På tävlingsdagen var vi uppe med tuppen för att lämna av Emma samt Daniel och Kristin i FJS. Att vara support är ingen lek. Nervöst och stressigt att försöka följa tävlingen och att vara på rätt plats med utrustningen kontrollerad inför nästa växling. Som tur är hade Emma förberett med ett väldetaljerat PM för hur hennes växlingar skulle gå till. Vi fick uppleva en riktigt spännande dag. Emma var tvåa efter paddlingen men fick efter problem med magen släppa till en fjärdeplats på löpningen. Denna höll hon sedan in i mål. FJS såg verkligen till att herrtävlingen blev spännande. Emil satte alla (multisportare och kanotister) på plats på paddlingen och var först upp ur vattnet. Daniel gjorde en grym bergslöpning och ledde efter löpningen vid Huså.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.