Den eviga längtan

Nu äntligen är det dags, sitter på tåget mot Stockholm för att jag har fått chansen att komma på bokrelease. I snart 9 månader har jag väntat på resultatet.

Från skott till stek – Norstedts förlag

Från skott till stek

Kristin Johansson, Charlie Bennet och så klart Fredrik Lundberg (mannen bakom Happy Hunting) har gjort ett grymt jobb. Utan att ha sett resultatet vet jag att recepten är riktigt bra, Kristin tillsammans med sin Patrik har verkligen slitit och lyckats hitta en balans mellan lättlagat och riktigt festliga rätter.

I början av januari i år, precis efter nyår så dök dom upp i vår matstudio. Kristin, Patrik och Charlie. Charlie är fotograf och var influgen direkt från New York. Superskön, rolig kille som jag verkligen gillar. Riktigt synd att han bestämt sig för att hänga runt i Amerika, men vem vet han kanske kommer på bättre tankar nån dag. Då vill jag jobba med honom.

Vill du veta mer om boken Från skott till stek får du läsa på nätet eller vänta tills i morgon när jag har den i handen.

Kristin Johansson | Foto: Michael Krantz

Grattis Kristin till ett grymt jobb.

/M

 

 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.