Det blir inte alltid som man tänkt sig

Vissa dagar är det du mot världen, andra dagar är det hela världen mot dig! Igår hade jag haft en sådan där motig dag. Du vet en dag när allt verkar gå emot en, den började jättebra. Väcktes av en snickare som ringde på dörren, vinkade hejdå och fick skjuts till jobbet. Pepptalk med Kristin om dagens jobb, sen gick något snett.

När saker inte funkar | Foto: Michael Krantz

Allt jag rörde i/vid blev katastrof, stolar välte, utspillda saker och mest motigt. Inte ens dagens playlist kunde få mig på rätt köl.

Som tur var lyckades vi med ett antal bilder till slut, bilder som ska vara referensbilder för vårt ganska stora arbete. Nu har jag tagit en titt och bilderna blev jättefina, men jag behåller dem för mig själv ett tag till. Bara tills vi fått okej och klartecken att köra från uppdragsgivaren.

[headline]Metro![/headline]

Det är förresten två år sedan jag var med i Metro första gången, så typ hundra veckor kan du ha sett mitt nylle i på torsdagarna. Första medverkan var med picknick. På bilden ser man Isi:s cykel fullpackad med kycklingwraps i solen.

Känslan... | Foto: Michael Krantz

I själva verket var det inte så glamouröst, Pata fick stå och hålla cykeln mellan moln och sol. Notera handskarna, det var kallt.

Verkligheten!.. | Foto: Michael Krantz

/Michael

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.