Så kan det gå

Köttbroschyr för Mat.se & Styckmästarn

För ett tag sedan fick jag i uppgift att fotografera alla köttdetaljer från Styckmästarn. Drygt 80 kg kött dök upp i matstudion… För att ta till vara på fotoproverna så satte vi (Kristin & jag) genast igång och producera mat och recept för de olika styckdetaljerna.

Efter ett par dagar hade vi fått ihop rejält med recept så det skulle räcka till en ny kokbok. Så med mässan Passion för mat i antågande så beslutade mat.se att tillsammans med Styckmästarn göra en receptbroschyr. Fylld med köttrecept, dryckestips och annat matnyttigt.

Vill du bläddra i broschyren finns den här.

Köttbroschyr för Mat.se & Styckmästarn

Recept & bilder: Kristin Johansson, Michael Krantz
Form: Anders Jacobsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.